Σχετικά με εμάς

Ο Daisy’s Nursery School είναι ένας πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός σταθμός που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι στην περιοχή του Καπανδριτίου επιθυμώντας να προσφέρει πολύ υψηλές και καινοτόμες υπηρεσίες μοναδικών προδιαγραφών, που καλύπτουν πρωτόγνωρες για την Ελλάδα υπηρεσίες στον χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών.

Το σχολείο μας στεγάζεται σ’ ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τμ., το οποίο κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα και ασφαλή υλικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού, ώστε οι γονείς να μπορούν να μας εμπιστευτούν τη διαπαιδαγώγηση και τη φύλαξη των παιδιών τους με ασφάλεια και σιγουριά.

Ειδικοί διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι 3 στρεμμάτων περιβάλλουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και κατατάσσουν το Daisy’s Nursery School σαν μία πρότυπη ευρωπαϊκή βρεφονηπιακή μονάδα, μοναδική στην Ελλάδα.

Όπως όμως έχουν δοθεί αυστηρές προδιαγραφές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στους περιβαλλοντολογικούς χώρους, έχουν αντίστοιχα δοθεί και στο έμψυχο υλικό που θα πλαισιώνει το Daisy’s Nursery School.

Η εμπνεύστρια του Daisy’s Nursery School κα Ναλίτα Καρρέρ αναφέρει σχετικά για την δημιουργία και το όραμα του χώρου:

«Μεγάλωσα σε μία αστική οικογένεια η οποία έδινε ιδιαίτερη έμφαση στη μόρφωση των παιδιών της. Τα αδέλφια μου κι εγώ μάθαμε γερμανικά εκ γενετής και στην ηλικία των δέκα ετών μιλούσαμε καλά τρεις ξένες γλώσσες ο καθένας μας.

Έτσι όταν έγινα μητέρα θέλησα να δώσω και στην δική μου κόρη την Daisy (από την οποία δόθηκε και το όνομα στο σχολείο) την αντίστοιχη μόρφωση. Για αυτό ακριβώς το λόγο άρχισα να διερευνώ τις προοπτικές που υπήρχαν στον τομέα της προσχολικής αγωγής-εκπαίδευσης και ενός ωραίου και ασφαλούς περιβάλλοντος για να περνά τις ώρες της δημιουργικά ως μικρό παιδί.

Βλέποντας το κενό που υπήρχε, στο να καλύψουν δηλαδή οι βρεφονηπιακοί σταθμοί τα στάνταρ που αναζητούσα, οραματίστηκα την δημιουργία ενός χώρου όπου οι γονείς θα μπορούσαν με εμπιστοσύνη να αφήσουν τα παιδιά τους, ώστε αυτά να μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, συνδυάζοντας παράλληλα τη δημιουργική απασχόληση. Να μπορούν να μαθαίνουν από μωρά να μιλούν αγγλικά, να τρώνε όλες τις κατηγορίες τροφών και να τηρούν τους κανόνες σωστής αγωγής στο τραπέζι.

Επίσης να μπορεί να εξυπηρετηθεί και η πολυάσχολη μητέρα με παιδάκι στο δημοτικό, δίνοντας της τη δυνατότητα να το αφήσει το απόγευμα στο έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και στο ασφαλές περιβάλλον του Daisy’s Nursery School, μένοντας ήσυχη ότι έχει μελετήσει για την επομένη ημέρα.

Αυτό που ήθελα εγώ ως μητέρα να προσφέρω στο δικό μου παιδί, θέλω σήμερα να τα κάνω πράξη στο Daisy’s Nursery School.»

Ο Daisy’s Nursery School είναι ένας πρότυπος δίγλωσσος βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο που παρέχει:

♥ Δημιουργική Απασχόληση – Εκπαιδευτικά προγράμματα

♥ Χρήση σύγχρονων τεχνολογιών

♥ Summer Camp για τα παιδιά έως τρίτη δημοτικού.

♥ Μελέτη παιδιών δημοτικού υπό την επίβλεψη ειδικευμένου παιδαγωγού

♥ Φύλαξη παιδιών στον παιδότοπο του DNS

♥ Ένα ιδιαίτερο εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλον πληρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική

♥ Υψηλών προδιαγραφών παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

♥ Σωστή διατροφή των παιδιών

♥ Σπορ με συνεργαζόμενους ομίλους (ιππασία, τένις, κολύμβηση)

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

♥ Αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος ασφάλειας , χαράς και στοργής , με στόχο την ομαλή μετάβαση του παιδιού από την οικογενειακή φωλιά στην σχολική!

♥ Είναι συνυφασμένο με τα αναπτυξιακά στάδια που ακολουθεί ένα παιδί και αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή εξέλιξη των γνωστικών, συναισθηματικών, κινητικών και κοινωνικών ικανοτήτων του.

♥ Στοχεύουμε στην μάθηση και στην εξέλιξη των βρεφών μας μέσω της ενθάρρυνσης της φυσικής περιέργειας του παιδιού και της διάθεσής του να εξερευνήσει τα πάντα γύρω του.

Scroll to Top