Ιππασία

Καλωσορίσατε στον συναρπαστικό κόσμο της ιππασίας στο Daisy’s Nursery School! Στο πλαίσιο του προγράμματός μας, προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να ανακαλύψουν τη χαρά και τη σύνδεση με τα άλογα.

Εκπαιδευτικές Εμπειρίες

Στο Daisy’s Nursery School, διδάσκουμε όχι μόνο την τέχνη της ιππασίας αλλά και την αγάπη για τα άλογα. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα άλογα, μαθαίνουν να τα φροντίζουν και εκπαιδεύονται σε ασφαλή και φιλικά περιβάλλοντα.

Ασφάλεια Πάνω Απ’ Όλα

Στο Daisy’s Nursery School η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πάντα η κύρια προτεραιότητα. Τα μαθήματα ιππασίας παρέχονται υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών και με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού για να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή εμπειρία.

Σύνδεση με τη Φύση

Μέσα από την ιππασία, τα παιδιά μαθαίνουν να εκτιμούν τη σχέση τους με τη φύση και να αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η εμπιστοσύνη, η ευαισθησία και η ευθύνη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματα ιππασίας στο Daisy’s Nursery School ή θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την ενασχόληση των παιδιών σας με τον υπέροχο κόσμο της ιππασίας.

Scroll to Top