Κολύμβηση

Καλωσορίσατε στον κόσμο της κολύμβησης στο Daisy’s Nursery School! Στο πλαίσιο του προγράμματος μας, δημιουργούμε μια ενθαρρυντική περιβαλλοντική εμπειρία που ενισχύει την αγάπη των παιδιών μας για το νερό.

Μαθαίνοντας την Κολύμβηση

Στο Daisy’s Nursery School, διδάσκουμε την τέχνη της κολύμβησης με επιδέξιο τρόπο. Οι εκπαιδευτές μας προσφέρουν μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο κάθε παιδιού, ενθαρρύνοντάς τα να εξερευνήσουν την υδάτινη περιπέτεια με αυτοπεποίθηση.

Ασφάλεια Πάνω Απ’ Όλα

Στο Daisy’s Nursery School, η ασφάλεια των παιδιών μας είναι προτεραιότητα. Τα μαθήματα κολύμβησης παρέχονται υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών και με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού για να διασφαλιστεί μια ασφαλής εκπαιδευτική εμπειρία.

Ενθαρρυντικό Περιβάλλον

Στο περιβάλλον του Daisy’s Nursery School, ενθαρρύνουμε την ανεξάρτητη και δημιουργική κολύμβηση. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, ενώ παράλληλα δημιουργούν εμπειρίες που θα θυμούνται για πάντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματα κολύμβησης ή θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Scroll to Top