Αγγλικά

Καλωσορίσατε στον κόσμο των Αγγλικών για τους μικρούς μας φίλους στο “Daisy’s Nursery School”! Στον Βρεφικό και Παιδικό Σταθμό μας, αφιερώνουμε έναν ξεχωριστό χώρο για την εκπαίδευση των παιδιών μας στην Αγγλική γλώσσα.

Η Περιπέτεια της Αγγλικής Μάθησης

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, προσφέρουμε μια μοναδική προσέγγιση στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας για τα παιδιά μας στο “Daisy’s Nursery School”. Χρησιμοποιούμε παιχνίδια, δραστηριότητες, και τραγούδια για να κάνουμε την εκμάθηση διασκεδαστική και αποτελεσματική.

Οι Δάσκαλοί Μας

Οι έμπειροι δάσκαλοί μας στο “Daisy’s Nursery School” είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στα παιδιά. Με μια προσέγγιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε παιδιού, οδηγούν τα παιδιά μας σε ένα ταξίδι γνώσης και γλωσσικής ανάπτυξης.

Παιχνίδια και Δραστηριότητες

Τα παιδιά μας απολαμβάνουν μια ποικιλία από παιχνίδια και δραστηριότητες στο “Daisy’s Nursery School” που ενισχύουν τη γλωσσική τους ανάπτυξη. Μέσα από παιχνίδια ρόλων, δημιουργικές κατασκευές, και ομαδικές δραστηριότητες, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη γλώσσα με μια φυσική και απολαυστική διαδικασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα μαθησιακής αγγλικής γλώσσας ή θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας στο “Daisy’s Nursery School”. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το ταξίδι γλωσσικής ανάπτυξης του παιδιού σας!

Scroll to Top